Македонска битка в Music Idol. Не оцеля Тара

Боян се класира за финала заедно с Русина, там вече ги чакаха Преслава и Магдалена
28 май 2009 08:00,
119
Македонска битка в Music Idol. Не оцеля Тара
Снимка: Булфото

Боян се класира за финала заедно с Русина, а там вече ги чакаха Преслава и Магдалена

Единственият македонец, които ще се състезава на големия финал в Music Idol e... Боян.

Това решиха зрителите, след като той и сънародникът му останаха последните в битката за вота на зрителите.

Александър Тарабунов и Боян Стойков, които се подкрепяха през месеците на третия сезон и пееха заедно, се изправиха един срещу друг в последната "война на гласовете".

Тарабунов, когото всички фенове наричат Тара, се прости с публиката  с рокхимна Nothing Else Matters на "Металика", изпълнен с треперещ от вълнение глас.

Преди това в последните елиминации преди големия финал се класира Русина.

Така на финала за трона на музикален идол ще се борят четирима: Боян, Русина, Преслава и Магдалена.

Всичко за Music Idol
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
зрител преди 14 години
Не ги ли е срам тези пияндета Иван и Андрей, че досега лапаха пари от македонски зрители, а после нагласиха изгонването на македонец. Или нацията ни е толкова комплексарска, че не гласува за тях, защото са македонци. С други думи: "нашто - малеби"
17
0
 
0
 
! Отговори
Bob преди 14 години
Ама Александър е пич и знам че пее добре, гледах първите предавания. Искаше ми се той да спечели. Искам го!!! :)
16
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 14 години
това беше най-голямата пародия !!!!!!Русина пя толкова фалшиво ,че чак ми се щеше да взема микрофона аз!!Няма да гледам финалите !!!!!!!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Защо се направи такъв формат с певци и от Македония, като преди финала решиха да ги гонят. Ако имаха възможност снощи и двамата щяха да отпаднат. Толкова нагласена работа, щях да повърна!!! Но всичко се направи за да няма 2ма македонци на финала! Все повтаряваме че българи и македонци сме едно, но с това снощи се пося отново омразата между двете държави!!!
14
0
 
0
 
! Отговори
мераклия преди 14 години
искам да спа с Русинчиту, така че ако някой има кординати да дава :)
13
0
 
0
 
! Отговори
Loras преди 14 години
Абе то стига да видите че винаги процентите са супер близки 50 на 50 хаха и ти става ясно че треа да си луд да пуснеш смс
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Супер нагласена работа беше, като всичко останало в Б-я, едва ли за Русина са гласували повече отколкото за Александър, като прибавим че освен любимец на много българи е любим и в цяла Македония...Българска работа
11
0
 
0
 
! Отговори
Tos преди 14 години
Спирам да го гледам- хахахаха! И да спирате и да не спирате тея дето пускат смс- ите няма да мирясат, така че и с вас и без вас
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
I spored men vsi4ko e naglaseno. Ne moje tolkova mnogo predavanija podred Bojan da ne e bil na eliminaci i izvednaj hop 4e daje zastra6en ot izgonvane, a Rusina spasena... stranni raboti i jazuk
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Русина ще стане победителЯко я бутат натам, явно е много дашнаА че не може да стъпи и на малкия пръст на останалите е видно за всички
8
0
 
0
 
! Отговори
QNETO преди 14 години
Поредна гавра с феновете,но какво се учудвам първо фаворит беше Соня и я изгониха,силно компетентни членове на журито се постараха да изгонят и Димитър и лансираха дългокрака кака дето си мисли че пее божествено.Дави кажа честно когато пее тя сменям програмата влияеми зле неиния глас.Може и дасе хванем на бас коя ще спечели на 8 юни или продуцентите саси сменили преоритетите за това кой ще донесе повече пари !
7
0
 
0
 
! Отговори
katy преди 14 години
Финалите винаги са жестоки,жалко за отпадащите.Но защо ми се струва,че резултатите страшно много се манипулират.Защо сте поканили тези македончета след като в крайна сметка ще ги елиминирате .
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Все пак този фоармат е създаден да носи пари на организаторите , а не да търси правдата в музикалните среди!Двамата гноми ( Иван и Андрей), за съжаление все повече и певече се движат на ръба на безпардонната простотия иоткровенната алчност. Проблемът е ,че за съжаление няма други начини да пробиеш, да станеш известен, да те чуят и видят!Ами погледнете , че от старите соц певци - С.Кацарова, Л.Иванова, М.Хранова, Й.Караджов, В.Найденов К.Маричков и други от третата възраст, млади таланти не могат да пробият за един запис, или за едно показване
5
0
 
0
 
! Отговори
qneto преди 14 години
Май ще пропусна финала на талантите както и снощтния театър всичко е решено,жалко само че истинските таланти ги гонат и остават само чифт крака с *** усмивка.
4
0
 
0
 
! Отговори
ivo преди 14 години
Спирам да го гледам егати нагласената простотия.
3
0
 
0
 
! Отговори
Сара преди 14 години
Пореден път се изложиха Иван и Андрей с това мошеничество...!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
Bambinabarbi преди 14 години
Тая Русина толкова зле се представи и взе че остана,това е направо не честно и безумие-Извинете определено Тара има по-добър глас от нея-според мен трябваше на финал да останет Преслава,Боян,Тара,Маги-без Русина,която е нямам думи-ужасна е,освен че пея по-зле от другите-този път иван и андрей продуцентите яко се изложиха,мошеници и пияници!!! Това е българия-манипулация и корупция!!!
1
0
 
0
 
! Отговори
Abba преди 14 години
Още едно доказателсво .че форматът и резултатите от гласуването са манипулирани .